Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοσμάς για Αλμέιδα: «Σε φοβούνται αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς»

Κοσμάς για Αλμέιδα: «Σε φοβούνται αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/4/2024 16:17
Στο πλευρό του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε με λιτή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Γιώργος Κοσμάς.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» ύστερα από τη συμπεριφορά του στο τέλος του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου βγήκε εκτός εαυτού, πιάνοντας μεταξύ άλλων από τον λαιμό έναν αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα νωρίτερα σήμερα (30/4), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε με εξώδικό της στην ΕΠΟ και στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, Σπυρόπουλο και Μαργαρίτη, την πειθαρχική δίωξή του, μιας και ο ίδιος βρέθηκε εκτός κλήσεων του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League.

Από την πλευρά του πάντως, ο Γιώργος Κοσμάς στήριξε τον «Πελάδο» αναφέροντας τα εξής σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «Σε φοβούνται. Αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς. Μαζί σου μέχρι τέλους», έγραψε ο CEO του Δικεφάλου, επισυνάπτοντας και μια φωτογραφία του Αλμέιδα μετά τη λήξη του «επεισοδίου» στην Τούμπα.

Σχόλια:

lazaros3112 30/4/2024 18:12

ε βεβαια εχεις παρει ενα ολοκληρο πρωταφλημα στιμενο

vaggos21aek21 30/4/2024 18:21

LAZARE3112, MATHE NA GRAFEIS.MATHE MPALA....STAMATA NA EPIREAZESAI apo ta sites ta propagandistika....exeis conference na pareis esy...xexe

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.