Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Betsson: Νοκ άουτ ημιτελικός Εστουδιάντες-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις

Betsson: Νοκ άουτ ημιτελικός Εστουδιάντες-Μπόκα Τζούνιορς με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/4/2024 11:09
Στο ουδέτερο «Estadio Mario Alberto Kempes» η Εστουδιάντες και η Μπόκα Τζούνιορς (01/05/2024, 02:00) κοντράρονται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Copa de la Liga Αργεντινής. Το ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική του διάρκεια οδηγείται απευθείας στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό στον οποίο έχει περάσει η Βελέζ Σάρσφιλντ. Η ομάδα που θα πάρει την κούπα κλείνει εισιτήριο για το επόμενο Copa Libertadores. Στην πλατφόρμα της Betsson , ποδόσφαιρο και στοίχημα δημιουργούν ένα θαυμάσιο συνδυασμό με εξαιρετικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις.Στο Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Εστουδιάντες δίνεται στο 3,00** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς το συναντάμε στο 2,55** στην πλατφόρμα της Betsson . Για το σπουδαίο ματς διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι επίσημη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Για το Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, αν και φαβορί είναι η Μπόκα Τζούνιορς. Βέβαια, να αναφέρουμε πως στην κανονική περίοδο του League Cup Αργεντινής η Εστουδιάντες νίκησε με 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς στη μεταξύ τους αναμέτρηση, έστω και χάρη σ ένα γκολ που ευθυνόταν ο τερματοφύλακάς της. Πάντως, η παράδοση ευνοεί την Μπόκα Τζούνιορς που μετρά 103 νίκες με την Εστουδιάντες να έχει 44 και 42 ματς έληξαν ισόπαλα.

Η Εστουδιάντες έπειτα από μια σειρά καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων με πέντε συνεχόμενες νίκες και έξι σερί επίσημα ματς χωρίς ήττα, «λύγισε» με 1-0 εντός έδρας κόντρα στη Γκρέμιο τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/04) για το Copa Libertadores. Ύστερα από εκείνο το ματς προσπάθησε να ανασυνταχθεί ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προκειμένου να περάσει στον τελικό του Copa de la Liga.

Η Μπόκα Τζούνιορς, από την πλευρά της, είχε λιγότερο χρόνο να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/04) ηττήθηκε με 4-2 από τη Φορταλέζα εκτός έδρας για το Copa Sudamericana σε ματς όπου ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνες έκανε ροτέισον προκειμένου να προφυλάξει ορισμένους από τους βασικούς του. Ωστόσο, οι συνθήκες, αναφέρουν στο εσωτερικό της δεν είναι οι ιδανικές με τα ματς τόσο κοντά μεταξύ τους. Το ζητούμενο για την Μπόκα είναι να πιάσει και πάλι το επίπεδο απόδοσης που είχε στη νίκη της επί της Ρίβερ Πλέιτ στα προημιτελικά (3-2 σε ουδέτερο).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν
καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με τα τελευταία παιχνίδια τους. Η Εστουδιάντες αναζητά αποτελεσματικότητα και στις δύο περιοχές, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Εστουδιάντες δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς έχει την ιδανική της ενδεκάδα έτοιμη συμπεριλαμβανομένου του στράικερ Έντινσον Καβάνι.

Το στοίχημα στο Λιγκ Καπ Αργεντινής καθηλώνει καθώς βρισκόμαστε προ των πυλών του μεγάλου τελικού και Εστουδιάντες και Μπόκα Τζούνιορς θέλουν να βρεθούν εκεί και να διεκδικήσουν τον τίτλο πάση θυσία. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-1 προσφέρεται στο 4,25** (από 3,75) και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς με γκολ και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι πληρώνει 4,15** (από 3,75) .

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ