Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσικνής: «Ο Κατσικογιάννης θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων διαιτητών»

Τσικνής: «Ο Κατσικογιάννης θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων διαιτητών»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/4/2024 20:27
Τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας της Φθιώτιδας, Σάκης Τσικνής.

Ο παράγοντας της Λαμίας εστίασε στις αποφάσεις του ρέφερι Κατσικογιάννη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σαν Λαμία δεν μιλάμε συχνά, ωστόσο μας αναγκάζει να το κάνουμε τα όσα είδαμε σήμερα! Ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων διαιτητών από την ΚΕΔ και μας γυρνά αρκετά χρόνια πίσω.

Ξυπνά δυστυχώς μνήμες από τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις διαιτησίες παρελθόντων πρωταθλημάτων. Σαν Λαμία προσπαθήσαμε φέτος να φτάσουμε ψηλά, μπήκαμε στα playoffs ωστόσο βλέπετε ότι και στην καλή μας ημέρα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».



Σχόλιο:

KYRVOG_1 25/4/2024 08:47

Με ολες τις Ομαδες δεινουν το 100% και αρπαζουν 4αρες και 5αρες. Αν εχετε δει αγωνες της Λαμιας σε ολα τα ματς δεν ξερουν τι γυρευουν στο γηπεδο. Βρεθηκε σε μια κακη μερα ο ΠΑΟΚ πηραν ισοπαλια και εχουν και παραπονα..? Γιατι δεν σχολιασε ο κολητος καποιων να μην λεμε ονοματα τις Διαιτησιες με Ολυμπιακο , ΑΕΚ, και κτλ.? Πηρε εντολη να το κανει μετα απο πολλα χρονια, γιατι φετος προσπαθουν δειθεν καποιοι να κανουν εξυγειανση του Ποδοσφαιρου...!!! Τσικνη αυτα αλλου. Τα εχουμε φαει στα μουτρα τωρα και χρονια αυτα....

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.