Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κωνσταντέλια στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/4/2024 16:47
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/4, 20.30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, καθώς τέθηκε νοκ-άουτ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (20/4), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τη συγκεκριμένη κρίσιμη αναμέτρηση στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από δύο μήνες ο «Ντέλιας» είχε ταλαιπωρηθεί ξανά από ίωση και είχε απουσιάσει από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται όπως είναι γνωστό ο Τρόοστ-Εκόνγκ και ο Νάσμπεργκ, ενώ εκτός πλάνων έμεινε κατόπιν απόφασης του Ρουμάνου τεχνικού ο Ράφα Σοάρες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.