Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη» (video)

Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2024 20:06
Ο Άντζελο Σίνα ήταν ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Κ19 του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τη Ναντ αναφέρθηκε στον «ήρωα» της χθεσινής (18/11) πρόκρισης της ανδρικής ομάδας στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο γκολκίπερ των Νέων του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πίστη που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του έως το φινάλε αλλά και στη δουλειά που είχε γίνει από το τεχνικό επιτελείο αναφορικά με το διάβασμα των εκτελέσεων πέναλτι, αφού εξάλλου του είχε δοθεί και σχετικό χαρτάκι με οδηγίες πριν το ματς.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί τον γκολκίπερ της ανδρικής ομάδας, Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον οποίο όπως αποκάλυψε ήθελε να πάρει τηλέφωνο.

«Ήταν κάτι που έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Ήμασταν δυνατοί πνευματικά και το πιστεύαμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Μείναμε πιστοί μέχρι τέλους και δικαιωθήκαμε. Το έβλεπα το παιχνίδι και τις εκτελέσεις των πέναλτι. Ρώτησα τους προπονητές αν μπορούσα να τον πάρω ένα τηλέφωνο. Το τιμ και οι προπονητές μου προσπάθησαν με το χαρτάκι που μου έδωσαν και το σκάουτινγκ που έχουμε κάνει να τους μπερδέψουμε και βγήκε το σκάουτινγκ».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.