Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Κάκος να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»

«Ο Κάκος να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2014 23:27
Εξοργισμένοι με τη διαιτησία του Τάσου Κάκου είναι στον Ολυμπιακό, καθώς οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ κάνουν λόγο για ανικανότητα του Κερκυραίου διαιτητή τον οποίο κατηγορούν ότι «έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού» ενώ τον καλούν «να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία».

Πυρ και μανία κατά της διαιτησίας του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι οι άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού για την φάση που ο Ινσαουράλδε ρίχνει γροθιά στον Εντιγκά και όχι μόνο.

Μάλιστα καλούν τον Κερκυραίο διαιτητή, τον οποίο χαρακτήρησαν «ανίκανο και εμπαθή», να «ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία».

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ:


«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κύριος Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όρια της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.

Για όλα αυτά αλλά κυρίως για το ότι ο κύριος Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»

Η μπουνιά του Ινσαουράλδε:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.