Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Μια μεγάλη βραδιά που θα συνοδεύει τις επόμενες γενιές» (video)

Μαρινάκης: «Μια μεγάλη βραδιά που θα συνοδεύει τις επόμενες γενιές» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/4/2024 01:48
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όντας εμφανώς συγκινημένος μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Κόνφερενς Λιγκ έκανε λόγο μια πολύ μεγάλη βραδιά που θα συνοδεύει τις επόμενες γενιές, στάθηκε στην ανανέωση του Μεντιλίμπαρ και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ονειρεύονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Cosmote TV μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος της Φενέρμπαχτσε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη βραδιά, σπάσαμε ένα ρεκόρ μέσα στην Πόλη. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος. ειδικά εδώ, σ' αυτό το γήπεδο, σ' αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, δείξαμε όλοι μαζί ενωμένοι τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου, του πρωταθλητή, του Ολυμπιακού. Και όπως και στα παιδιά μέσα, είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα. Θεωρώ ότι το έχουν πιστέψει και περιμένουμε να ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά, θα συνοδεύει και τις γενιές που έρχονται.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ήδη έχουν εκπληρωθεί ορισμένα όνειρα που στο παρελθόν θα φαντάζονταν κάποιος ότι ήταν δύσκολα. Είδατε πως ξεκινήσαμε, διορθωτικές αλλαγές, όλοι μαζί ενωμένοι και βλέπετε τα αποτελέσματα. Σας λέω και πάλι είναι μια μεγάλη βραδιά εδώ μέσα. Είναι μεγάλη σημασία αυτό που λέω. Μας αρέσει ο ανήφορος και ειδικά εδώ μέσα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση με τον κύριο Μεντιλίμπαρ και το είπα και στα παιδιά μέσα είναι πως και ρισκάρει και του αρέσουν τα δύσκολα. Είδατε πως ξεκίνησε η ομάδα σήμερα, φουλ επίθεση, γιατί ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε. Του αρέσει να ρισκάρει, του αρέσει ο ανήφορος. Συμφώνησα μαζί του για νέο συμβόλαιο το βράδυ που χάσαμε με 4-1 από τη Μακάμπι στην έδρα μας. Αυτ΄οσημαίνει ότι δεν είμαστε ούτε για τα πανηγυρία, ούτε για τα εύκολα, αλλά για τα δύσκολα. Είμαστε για τα δύσκολα και αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.