Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανακοινώθηκε η εισαγωγή του ημιαυτόματου οφσάιντ από τη νέα σεζόν!

Πρέμιερ Λιγκ: Ανακοινώθηκε η εισαγωγή του ημιαυτόματου οφσάιντ από τη νέα σεζόν!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/4/2024 18:51
Την εισαγωγή του ημιαυτόματου οφσάιντ στους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος της νέας σεζόν, ανακοίνωσε η Πρέμιερ Λιγκ.

Η εν λόγω τεχνολογία στον χώρο του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ προ διετίας και στην παρούσα φάση χρησιμοποιείται ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στη Σέριε Α. Πλέον, θα χρησιμοποιείται και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η ανακοίνωση της αγγλικής Λίγκας:

«Στη σημερινή συνεδρίαση των μετόχων της Premier League, οι σύλλογοι συμφώνησαν ομόφωνα στην εισαγωγή της Τεχνολογίας Ημιαυτόματου Οφσάιντ.

Το νέο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν και αναμένεται η τεχνολογία να είναι έτοιμη να εισαχθεί μετά από ένα από τα φθινοπωρινά διαλείμματα για τις εθνικές ομάδες.

Η τεχνολογία θα παρέχει ταχύτερη και συνεπή τοποθέτηση της εικονικής γραμμής οφσάιντ, με βάση την οπτική παρακολούθηση παίκτη, και θα παράγει γραφικά μετάδοσης υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσει βελτιωμένη εμπειρία εντός του γηπέδου και μετάδοσης για τους υποστηρικτές»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.