Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναλαμβάνει την Εθνική Ολλανδίας ο Χίντινκ

Αναλαμβάνει την Εθνική Ολλανδίας ο Χίντινκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 15:50
Ο Γκούς Χίντινκ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Με τον Φαν Γκάαλ να αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας το καλοκαίρι (φημολογείται πως θα αναλάβει την Τότεναμ), η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας καλείται να βρει τον αντικατάσταση του ο οποίος θα κληθεί οδηγήσει τους «οράνιε» στα τελικά του Euro 2016.

Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Γκούς Χίντινκ ο οποίος αποκάλυψε πως συνεργάζεται με την ομοσπονδία για την δημιουργία ενός τεχνικού επιτελείου που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συμπεριλαμβάνει τους Φαν Νίστελροϊ, Σταμ και Φαν Μπρόνκχορστ:

«Δουλεύουμε μαζί με την ομοσπονδία για την δημιουργία ενός ικανού τεχνικού επιτελείου. Θα είναι φανταστικό. Όταν θέλω να κάνω κάτι, θέλω να γίνεται όσο καλύτερα γίνεται, διαφορετικά δεν θα το κάνω» δήλωσε ο 68χρονος τεχνικός.

Να σημειωθεί πως ο Χίντινκ είχε αναλάβει την Εθνική Ολλανδίας για τέσσερα χρόνια (1994-98), φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ 1998 (αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Βραζιλία).

Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός φημολογούταν πως ήταν εκ των υποψήφιων της ΕΠΟ για να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μετά το καλοκαίρι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.