Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον Πλατανιά ο Αναστόπουλος

Τέλος από τον Πλατανιά ο Αναστόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 01:50
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά αποτελεί ο Νίκος Ανασταπόλους λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας των Χανίων από τον Εργοτέλη (1-0).

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Πλατανιάς, καθώς η εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας των Χανίων, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστόπουλος είχε διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του Πλατανιά στις 6 Νοεμβρίου και το Σάββατο έχασε τη θέση του εξαιτίας της ήττας από τον πρώην τεχνικό της ομάδας των Χανίων!

Ο «Αναστό» είχε αναλάβει τον Πλατανιά στη 16η θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί σε μπαράζ) και σε αυτή τον παραδίδει στον επόμενο που θα αναλάβει το «τιμόνι» του συλλόγου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το πρώτο φαβορί για τη θέση είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.