Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Άρης: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη,  τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη»

ΠΑΕ Άρης: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη, τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/11/2023 17:55
Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για την απόφαση προφυλάκισης εννιά φίλων της ομάδας για το συμβάν της περασμένης Κυριακής (29/10) στην περιοχή Βούλγαρη, κατηγορώντας τη στάση της Αστυνομίας αλλά και της Δικαιοσύνης για την οποία σημειώνει ότι τα τελευταία χρόνια, στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι αδέκαστη.

Προσωρινά προφυλακιστέοι κρίθηκαν εννέα οπαδοί του Άρη για τη συμπλοκή που έγινε με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην οδό Βούλγαρη, το απόγευμα της Κυριακής (29/10).

Όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και επισήμαναν ότι δεν συμμετείχαν στη συμπλοκή. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι βρέθηκαν στο σημείο γιατί στάθμευσαν τα οχήματα τους προκειμένου να μεταβούν στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου αργότερα, το απόγευμα της ίδιας μέρας διεξάγονταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αναφέροντας πως «οι εννέα φίλαθλοι του Άρη, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι... άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ...».

Η «κίτρινη» ΠΑΕ καυτηρίασε τη στάση της Αστυνομίας αλλά και της Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση:

«Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη.

Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από... άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης.

Αφού από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν... νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι... άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ...

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρακολουθεί την υπόθεση και θα πράξει τα δέοντα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θέλει να θρηνήσουμε άλλον Άλκη και δεν θα επιτρέψει... συμψηφισμούς της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Ο νοών νοείτω...
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.