Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Άνετη νίκη για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Άνετη νίκη για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2014 16:57
Ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια της να ανέβει στη Football League έκανε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε άνετα με 3-0 τον Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ χάρη στα τέρματα των Πόποβιτς (43’), Ανάκογλου (54’) και Τσεβά (73’).

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών η ΑΕΚ η οποία πήρε τη νίκη με 3-0 στο ΟΑΚΑ και διεύρυνε το νικηφόρο σερί της για 5η αγωνιστική.

Η «Ένωση» είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης και στο 12’ είχε δοκάρι με τον Ντακόλ για να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 26’ σημείωσαν γκολ με τον Γροντή, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια ο Ανάκογλου έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τελικώς το γκολ ήρθε στο 43’, όταν ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να αστοχεί, ωστόσο ο Πόποβιτς πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα ξεκίνησαν αρκετά δυνατά και στην επανάληψη και στο 54’ ο Ανάκογλου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με κοντινό πλασέ έπειτα από ωραίο γύρισμα του Γεωργέα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 74’ ο Τσεβάς ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από όμορφη προσπάθεια του Πλατέλλα, και από κοντά δεν αστόχησε, βάζοντας το «κερασάκι» στην τούρτα στη νίκη της «Ένωσης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.