Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Στην Γιουβέντους το καλοκαίρι ο Τσέρτσι»

«Στην Γιουβέντους το καλοκαίρι ο Τσέρτσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2014 17:31
Σε συμφωνία με την Τορίνο για την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι το καλοκαίρι ήρθε η Γιουβέντους, η οποία πρόσφερε στην «γκρανάτα» το ποσό των 5 εκατ. ευρώ συν τον Τζιοβίνκο, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η μετακίνηση του Αλέσιο Τσέρτσι στην Γιουβέντους για το καλοκαίρι σύμφωνα με τη «gazzetta dello sport», καθώς το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως η «Γηραιά Κυρία» ήρθε σε συμφωνία με την Τορίνο για την απόκτηση του Ιταλού μεσοεπιθετικού ο οποίος θα μετακομίσει στην άλλη πλευρά της πόλης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, η Γιουβέντους έκανε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Τζιοβίνκο, που έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα μετά τον ερχομό των Τέβες και Γιορέντε, και η Τορίνο την έκανε δεκτή.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση για να «σφραγίσει» την μετακίνηση του 26χρονου Ιταλού άσου στη Γιουβέντους από το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως ο Τσέρτσι μετράει 9 γκολ και 7 ασίστ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της «γκρανάτα» και πιθανότατα θα κληθεί στην εθνική Ιταλίας από τον Τσεζάρε Πραντέλι για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.