Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο πολωνικό πρωτάθλημα συνεχίζουν Καπίνο και Διούδης

Στο πολωνικό πρωτάθλημα συνεχίζουν Καπίνο και Διούδης

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/1/2023 20:29
Οι διεθνείς 'Έλληνες τερματοφύλακες, Στέφανος Καπίνο και Σωκράτης Διούδης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα Πολωλνίας,

Ο Καπίνο, αν και ξεκίνησε τη χρονιά στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, είχε μόλις 6 συμμετοχές έως τώρα, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Ο 28χρονος πρώην τερματοφύλακας τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της πολωνικής Μιέντζ Λέγκνιτσα και σήμερα ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, αφού πρώτα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Από εκεί και πέρα κοντά στη μεταγραφή του στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης. Ο 29χρονος Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πολωνικό σύλλογο και τη Δευτέρα (23/1) αναμένεται να ταξιδέψει στην Πολωνία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του παρ' ότι έχει ένα εξάμηνο ακόμα συμβόλαιο με το «τριφύλλι», αφού οι «πράσινοι» δεν θα του σταθούν εμπόδιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.