Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Άρσεναλ η Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Διέλυσε την Άρσεναλ η Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/12/2013 16:59
«Φωτιά» στο πρωτάθλημα έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία διέλυσε με 6-3 την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική απέναντι στην Άρσεναλ, την κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-3 στην έδρα της και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα καθώς η διαφορά των «κανονιέρηδων» από τη δεύτερη θέση μπορεί να πέσει και στους δύο βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 14ο λεπτό με τον Αγκουέρο, και παρά την ισοφάριση του Γουόλκοτ στο 31’, ο Νεγρέδο στο 39’ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους «πολίτες».

Ο Φερναντίνιο στο 50’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σίτι και παρά το εξαιρετικό γκολ του Γουόλκοτ στο 63’ που μείωσε το σκορ σε 3-2, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, καθώς οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι «σφράγισαν» τη νίκη, αρχικά με τον Σίλβα στο 66’ και ύστερα με το δεύτερο γκολ του Φερναντίνιο στο 88’ για το 5-2.

Στις καθυστερήσεις σημειώθηκαν ακόμα δύο τέρματα, με τον Μέρτεσάκερ να μειώνει στο 90+4’, όμως ο Τουρέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+6’ διαμόρφωσε το τελικό 6-3!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.