Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Πελέ

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Πελέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2013 14:58
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Πελέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο Πορτογάλος χαφ συναντήθηκε την Κυριακή με τον Μίτσελ στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Μπορεί η πλευρά του Εργοτέλη να μην επιβεβαιώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Πελέ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος χαφ θα καταλήξει στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα ο 26χρονος άσος του Εργοτέλη, παρότι είχε μείνει εκτός αποστολής για τη χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, αφού ήταν τιμωρημένος, βρέθηκε την Κυριακή στο «Καραϊσκάκης» και συνομίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες γνώρισε και τον Μίτσελ με τον οποίο συνομίλησαν για λίγη ώρα έξω από τα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή είναι θέμα χρόνου να κλείσει (αν δεν έκλεισε ήδη) και το μόνο που μένει να φανεί είναι εάν ο παίκτης θα αποκτηθεί τον Γενάρη ή το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Πελέ είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωση του φέρεται να έχουν εκδηλώσει και ομάδες από το εξωτερικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.