Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Απώλειες για Ρόμα και Ίντερ

Σέριε Α: Απώλειες για Ρόμα και Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 18:14
Με γκολ του Στρόουτμαν στο 90’ η Ρόμα γλίτωσε την ήττα στην έδρα της Αταλάντα (1-1), παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, όμως πέταξε βαθμούς για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι. Σοκ στο 89’ για Ίντερ η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Σαμπντόρια.

Ούτε τώρα κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ρόμα, η οποία για 4ο σερί παιχνίδι έμεινε στην ισοπαλία, αυτή τη φορά κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με το τελικό 1-1 να δίνει τη δυνατότητα στη Γιουβέντους να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από την κορυφή.

Μάλιστα οι «τζιαλορόσι» βρέθηκαν μια «ανάσα» από την πρώτη τους φετινή ήττα, ωστόσο στο 90’ ο Στρόουτμαν με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, διατηρώντας το αήττητο για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Το σκορ για του γηπεδούχους είχε ανοίξει ο Μπρίβιο στο 51ο λεπτό, ωστόσο η Αταλάντα πληγώθηκε στο φινάλε, με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί με 2-0 από τη Σασουόλο.

«Κηδεία» στο 89’ για Ίντερ


Σέριε Α: Απώλειες για Ρόμα και Ίντερ
Δύο βαθμούς πέταξε και η Ίντερ η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Μιλάνο από τη Σαμπντόρια η οποία μάλιστα ισοφάρισε στο 89’ για το τελικό σκορ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ίντερ γνώρισε απώλεια βαθμών, καθώς παρότι έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, ο Ρενάν χάλασε τα σχέδια για τους «νερατζούρι», με τον Βραζιλιάνο να περνάει στο παιχνίδι στο 86’ και τρία λεπτά μετά κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ για τη Σαμπντόρια η οποία έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «νερατζούρι» είχαν προηγήθηκε στο 18’ με γκολ του Γκουαρίν, ωστόσο στη συνέχεια είχαν φλύαρη κατοχή, καθώς απείλησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις την ομάδα του Μιχαίλοβιτς, ο οποίος εν τέλει πλήγωσε ως προπονητής την πρώην ομάδα του στην οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κίεβο κέρδισε εύκολα με 3-0 την Λιβόρνο, ενώ η Κάλιαρι ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σασουόλο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.