Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χαμένες και οι δύο!

Πρέμιερ Λιγκ: Χαμένες και οι δύο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 16:13
Μακριά από τις νίκες έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με αποτέλεσμα να δουν τη διαφορά τους από τη κορυφή να αυξάνεται επικίνδυνα!

Σε ένα ωραίο παιχνίδι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνήγησαν τη νίκη ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, όμως το τελικό 2-2 δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο, ιδιαίτερα την Τότεναμ που πλέον έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 27 Οκτωβρίου!

Οι «πετεινοί» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 18ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουόκερ, ωστόσο ο ίδιος στο 32’ υπέπεσε σε λάθος από το οποίο Ρούνει επωφελήθηκε και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Τότεναμ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 54’ με τρομερό γκολ του Σάντρο , όμως και πάλι ο Ρούνει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57’ ισοφάρισε σε 2-2, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Τότεναμ που βρίσκεται πλέον στο -10 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.