Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισοπαλία σαν… ήττα για Ζενίτ (7ος ομιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ισοπαλία σαν… ήττα για Ζενίτ (7ος ομιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2013 21:04
Μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε η Ζενίτ, η οποία υποδέχθηκε μια Ατλέτικο με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με το τελικό 1-1 να επιτρέπει στην Πόρτο να περάσει στη δεύτερη θέση του ομίλου εφόσον κερδίσει την Αούστρια στο «Ντραγκάο».

Μπορεί η Ατλέτικο να ήταν βαθμολογικά αδιάφορη και να έπαιζε με πολλές απουσίες κόντρα στη Ζενίτ, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Αγία Πετρούπολη, με αποτέλεσμα η Πόρτο να έχει την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση εφόσον πάρει τη νίκη κόντρα στην Αούστρια.

Μάλιστα οι Ρώσοι ήταν και τυχεροί καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74ο λεπτό με απίστευτο αυτογκόλ του Τόμπι Αλντερβάιρελντ το τέρμα του Αντριάν Λόπεθ στο 53’ που είχε δώσει το προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Λοντίγκιν έσωσε την ομάδα του από την ήττα στο 82’, καθώς απόκρουσε ενστικτωδώς το πλασέ του Ραούλ Γκαρσία από το ύψους της μικρής περιοχής, ενώ η Ατλέτικο είχε και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 54' για να διπλασιάσει το προβάδισμα της.

Βαθμολογία

Ατλέτικο Μαδρίτης 13 (5)

Ζενίτ 6 (5)

Πόρτο 4 (4)

Αούστρια Βιέννης 1 (4)

Επόμενη (6η) αγωνιστική (11/12):

Αούστρια Βιέννης – Ζενίτ (21:45)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (21:45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.