Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Αγκάλιασε» την πρόκριση η Ελλάδα!

Προκριματικά Μουντιάλ: «Αγκάλιασε» την πρόκριση η Ελλάδα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2013 23:45
Με δύο γκολ του Μήτρογλου (14’, 66’) και ένα του Σαλπιγγίδη (20’), η Εθνική επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας στο «Καραϊσκάκη» και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ. Μεγάλη εμφάνιση από τη «γαλανόλευκη» η οποία έχασε ευκαιρίες και για να «κλειδώσει» την πρόκριση με ένα 4ο γκολ. Ισοφάρισαν προσωρινά οι Ρουμάνοι με τον Στάνκου (19’).

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας στο «Καραϊσκάκη» και την Τρίτη καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ στο Βουκουρέστι για να είναι αυτή που θα «τσεκάρει» το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 14’, ενώ ο ίδιος στο 66’ πέτυχε το 3ο το οποίο μας δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων ενόψει του επαναληπτικού της Τρίτης.

Τρομερή εμφάνιση και από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος ένα λεπτό μετά την ισοφάριση του Στάνκου (19’), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή έπειτα από ωραία συνεργασία των Ελλήνων παικτών , ενώ παράλληλα έβγαλε την σέντρα στο πρώτο γκολ.

Χάνει τη ρεβάνς λόγω καρτών ο Κατσουράνης, ωστόσο απώλειες θα έχουν και οι Ρουμάνοι καθώς χάρη στην αποβολή του Λάζαρ στις καθυστερήσεις (δύο κίτρινες σε 5 λεπτά!) και τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Μπουρτσεάνου (αμφότεροι αμυντικοί χαφ!), δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (86’ Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77’ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου (80’ Γκέκας).

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Λόμποντ, Ματέλ, Γκοϊάν, Γκάρντος, Ρατ, Μπουρτσεάνου (75’ Λάζαρ), Κότσιτς, Στάνκου, Τανάσε (86’ Μαξίμ), Τόρχε (75’ Γκρόζαβ), Μαρικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.