Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Εκπληκτική Νότιγχαμ, απέκλεισε με τεσσάρα την κάτοχο του τίτλου Λέστερ! (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Εκπληκτική Νότιγχαμ, απέκλεισε με τεσσάρα την κάτοχο του τίτλου Λέστερ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2022 20:13
Η Νότιγχαμ Φόρεστ διέλυσε με 4-1 την Λέστερ στο «Σίτι Γκράουντ» και μετά την Άρσεναλ άφησε εκτός Κυπέλλου και την περσινή κάτοχο του τίτλου!

Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στο Κύπελλο η Νότιγχαμ Φόρεστ! Οι «κόκκινοι» ισοπέδωσαν με 4-1 την Λέστερ στο «Σίτι Γκράουντ» και προκρίθηκαν στους «16» της διοργάνωσης, αποκαθηλώνοντας τους περσινούς νικητές.

Οι «κόκκινοι» έκαναν εκπληκτικό πρώτο μέρος και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων λίγο μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού! Στο 23’ ο Ζινκερνάγκελ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και δευτερόλεπτα μετά βρήκε δεύτερο γκολ με τον Τζόνσον έπειτα από τραγικό λάθος του Αμαρτέι, ο οποίος αντί να απομακρύνει έδωσε… ασίστ στον άσο της Νότιγχαμ. Το 3-0 έγινε στο 32’ με κεφαλιά του Γουόραλ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με την Λέστερ να απαντά οχτώ λεπτά με τον Ιχεανάτσο μειώνοντας σε 3-1.

Οι «αλεπούδες» παρά την πίεση τους, δεν μπόρεσαν να βρουν δεύτερο γκολ και να επιστρέψουν στο ματς και τα πάντα τελείωσαν στο 62’. Ο Σπενς έπαιξε εξαιρετικό «ένα-δύο» με τον Ζινκερνάγκελ και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκλεισε έτσι τις δύο προηγούμενες κατόχους του Κυπέλλου, Άρσνεαλ και Λέστερ και προκρίθηκε στους «16», όπου θα υποδεχτεί εντός την Χάντερφσιλντ.



Νωρίτερα, η Λίβερπουλ έχοντας βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, επικράτησε με 3-1 της Κάρντιφ στο «Άνφιλντ» και πήρε και αυτή το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.



Τα ζευγάρια στους «16»:


Λούτον – Τσέλσι
Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ
Πιτερμπόρο – Μάντσεστερ Σίτι
Λίβερπουλ – Νόριτς
Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ
Μίντλεσμπρο – Τότεναμ
Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ
Έβερτον – Μπόρνουμ/Μπόρεχαμ Γουντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.