Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νικηφόρο ντεμπούτο για «Αναστό» στον Πλατανιά

Σούπερ Λιγκ: Νικηφόρο ντεμπούτο για «Αναστό» στον Πλατανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2013 17:29
Στο ντεμπούτο του Αναστόπουλου στον πάγκο του Πλατανιά, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και πήραν την πρώτη τους εντός έδρα νίκη μετά από πέντε παιχνίδια!

Με γκολ των Γουνδουλάκη (43’) και Κάταϊ (62’), ο Πλατανιάς κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα στα Χανιά στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας, και πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από την «ελαφρά ταξιαρχία».

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη, ανοίγοντας το σκορ στο 43’, όταν ο Γουνδουλάκης νικήθηκε αρχικά σε εκτέλεση πέναλτι από τον Τζόρβα, ωστόσο ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Εν τέλει, στο 62’ ο Κάταϊ με ωραία ενέργεια, έγραψε το 2-0 για τους Κρητικούς οι οποίοι είχαν και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Τόρες για να δώσουν πιο θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη του κόντρα στον Απόλλωνα ο οποίος απογοήτευσε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (88’ Στόλερ), Μπέλιτς (60’ Σιώπης), Γουνδουλάκης (83’ Πόποβιτς), Τόρες

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Κόρμπος, Διαμαντής (46’ Παντελιάδης), Άλβαρεζ, Γκουέλα, Καμαρά, Μπλάζεκ (65’ Τσιλιγκίρης), Τσεμπερίδης (56’ Μίνγκας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.