Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Πάγωσε» τη Λεωφόρο στο 90’ ο Μήτρογλου

Σούπερ Λιγκ: «Πάγωσε» τη Λεωφόρο στο 90’ ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2013 21:29
Με πλασέ του Κώστα Μήτρογλου στο 90’, ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων», επικρατώντας με 1-0 του «μαχητικού» Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που διακόπηκε αρκετές φορές από τον διαιτητή για ρίξιμο αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Λεωφόρο χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου με πλασέ στο 89’, ύστερα από ασίστ του Φουστέρ.

Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ο οποίος είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, έχοντας μοναδική καλή στιγμή μια κεφαλιά του Μήτρογλου στο 15’.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμούς και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, με πιο σημαντική το άστοχο σουτ του Φιγκερόα στο 70’ από πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο, έπειτα από αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο 90’ο Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τον Μήτρογλου να «παγώνει» τη Λεωφόρο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός : Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (73’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ (91’ Εντιγκά), Κάμπελ (62’ Γιαταμπαρέ), Σαβιόλα (66’ Βάις), Μήτρογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.