Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτη απώλεια για Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτη απώλεια για Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2013 22:51
Την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε στην έδρα της Οσασούνα η Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στο 0-0 στη Παμπλόνα, λίγες ημέρες πριν τα παιχνίδια με Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης για Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα.

Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης εάν πάρει τη νίκη στην έδρα της Εσπανιόλ, καθώς η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Οσασούνα, γνωρίζοντας την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Η επιστροφή του Πουγιόλ στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά μετά από 7 μήνες δεν συνδυάστηκε με νίκη για τους Καταλανούς, οι οποίοι είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν χωρίς τον Μέσι στην αρχική τους σύνθεση ωστόσο είχαν ευκαιρίες για γκολ, με τον Φάμπρεγκας, να «σπαταλάει» δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Εν τέλει ούτε η είσοδος του Μέσι αντί του Τσάβι στο 68’ βοήθησε τους φιλοξενούμενους να βρουν τη λύση στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει ως το φινάλε.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Ρεάλ για την καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα (9/9 τη περίοδο 1968/69), ενώ επέτρεψε στην Ατλέτικο να την ρίξει από την κορυφή, εφόσον οι «ροχιμπλάνκος» φύγουν με τη νίκη από την έδρα της Εσπανιόλ.

Μάλιστα, η Ρεάλ, η οποία κέρδισε νωρίτερα τη Μάλαγα (2-0) στη Μαδρίτη, έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει, εφόσον την κερδίσει στο Καμπ Νού στο μεταξύ τους παιχνίδι το επόμενο Σάββατο.

«Άλωσε» το «Μεστάγια» η Σοσιεδάδ


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Σοσιεδάδ πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Βαλένθια, την οποία και κέρδισε με 2-1 στο «Μεστάγια».

Οι φιλοξενούμενοι, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Βαλένθια, με τους Γκριεζμάν (41’) και Πάρντο (59’), με τον Παμπόν να μειώνει απλώς στο 90+3’ για τις «νυχτερίδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.