Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπέρδεμα με τα γκρουπ των μπαράζ

Μπέρδεμα με τα γκρουπ των μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2013 19:12
Νέα δεδομένα όσον αφορά τα γκρουπ δυναμικότητας των μπαράζ παρουσίασε η FIFA, καθώς στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει πως στις κατατάξεις των ομάδων θα ληφθούν υπόψη και τα παιχνίδια του Αυγούστου- Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα η Σουηδία να πηγαίνει στους ισχυρούς.

Πριν από λίγο η ιστοσελίδα της FIFA, στην ενότητα με την παγκόσμια κατάταξη από την οποία και θα προκύψουν τα γκρουπ δυναμικότητας για τα μπαράζ, παρουσίασε νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως θα συνυπολογιστούν και τα αποτελέσματα των εθνικών ομάδων τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, πράγμα που αν ισχύσει, τότε η Σουηδία θα είναι στους ισχυρούς μαζί με Ελλάδα, Κροατία και Πορτογαλία, και αυτόματα η Ουκρανία θα πέσει στους ανίσχυρους με Γαλλία, Ρουμανία και Ισλανδία και φυσικά θα είναι υποψήφια αντίπαλος της Εθνικής μας.

Ωστόσο, όλες οι απορίες θα λυθούν την Πέμπτη, όταν και θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της FIFA για την παγκόσμια κατάταξη και θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους ισχυρούς και τους αδύνατους. Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου.

Update: Λίγο αργότερα, οι υπεύθυνοι της FIFA έκαναν λόγο για λάθος στο ranking στην ιστοσελίδα τους και τόνισαν πως την Πέμπτη θα βγούν τα επίσημα αποτελέσματα όπου και θα γίνουν γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας.

Όπως και να ’χει η Ελλάδα δεν κινδυνεύει καθώς σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται στους ισχυρούς, και μένει να μάθει εάν η Σουηδία ή η Ουκρανία θα είναι μία εκ των πιθανών αντιπάλων της στην κλήρωση της Δευτέρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.