Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αβέβαιο το μέλλον του Ντιέγκο στη Βόλφσμπουργκ

Αβέβαιο το μέλλον του Ντιέγκο στη Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2013 11:22
Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ντιέγκο στη Βόλφσμπουργκ, καθώς όπως δήλωσε ο προπονητής του, Ντίτερ Χέκινγκ, ο Βραζιλιάνος είναι αμφίβολο εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, βάζοντας… φωτιά στις φήμες περί επιστροφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου χαφ στη Βόλφσμπουργκ εκπνέει το καλοκαίρι, με τον Χέκινγκ να εκφράζει τις αμφιβολίες του για το αν ο παίκτης θα παραμείνει στον σύλλογο:

«Πρέπει να αποφασίσουμε αν έχει νόημα να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Ιβιτσα Ολιτς και το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο. Είναι απαραίτητο να εκτιμήσουμε αν ταιριάζει με το στιλ ποδοσφαίρου που θέλουμε, ή αν εξαρτόμαστε υπερβολικά από εκείνον.

Υπάρχουν επίσης οικονομικοί λόγοι για να κρατήσουμε ή όχι αυτούς τους παίκτες. Δεν θέλουμε να πιστεύει ο κόσμος ότι μένουν στην ομάδα μόνο για τα χρήματα
», τόνισε ο Χέκινγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «As», η γερμανική ομάδα σκοπεύει να πουλήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.