Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Ρέινα στην Μπαρτσελόνα ο Φάμπρεγκας

Θέλει Ρέινα στην Μπαρτσελόνα ο Φάμπρεγκας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2013 09:32
Ο Πέπε Ρέινα είναι ο κατάλληλος τερματοφύλακας για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βαλντές στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Ισπανός χαφ των «μπλαουγκράνα» μιλώντας στο Catalunya Radio», υποστήριξε πως ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Νάπολι, είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βαλντές καθώς μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο κλίμα της ομάδας

«Πιστεύω πως ο Πέπε Ρέινα, εάν υπογράψει τελικά σε μας, θα μπορέσει να προσαρμοστεί εύκολα, καθώς γνωρίζει τους πάντες στην ομάδα. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και μπορεί να δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια» τόνισε ο Σεσκ και συνέχισε αναφερόμενος στην πιθανή αποχώρηση του Βαλντές:

«Ο Βαλντές βρίσκεται στην ομάδα για 10 χρόνια και κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί εύκολα άλλον τερματοφύλακα στην θέση του. Ωστόσο από τα όσα δηλώνει, μάλλον είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει».

Να σημειωθεί πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Ρέινα μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα στην οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν μετακομίσει για τη Βιγιαρεάλ το 2002:

«Θα ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το όνομα μου είχε προταθεί αλλά ο στόχος μου τώρα είναι να έχω μια καλή σεζόν με την Νάπολι. Το καλοκαίρι θα δούμε», τόνισε ο Ισπανός γκολκίπερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.