Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακυρώθηκε το Κι Κλάκσβικ-Σλόβαν Μπρατισλάβας, επιστρέφουν στη Σλοβακία οι φιλοξενούμενοι

Ακυρώθηκε το Κι Κλάκσβικ-Σλόβαν Μπρατισλάβας, επιστρέφουν στη Σλοβακία οι φιλοξενούμενοι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2020 20:41
Την ακύρωση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Κι Κλάκσβικ και Σλόβαν Μπρατισλάβας αποφάσισε η UEFA, καθώς ακόμα ένας παίκτης των Σλοβάκων βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Είχαμε διαθέσιμους παίκτες για να παίξουμε» λένε οι φιλοξενούμενοι, πιθανότερο σενάριο η πρόκριση των γηπεδούχων άνευ αγώνα.

Πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Κι Κλάκσβικ και Σλόβαν Μπρατισλάβας, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η ακύρωση της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη (19/8) αλλά αναβλήθηκε και ορίστηκε για την Παρασκευή (21/8), εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού στους Σλοβάκους. Οι παίκτες της Κι Κλάκσβικ βγήκαν στο γήπεδο για προθέρμανση, όχι όμως και αυτοί της Σλόβαν, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, βρέθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα.

Με απόφαση της UEFA το παιχνίδι ακυρώθηκε και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί τι θα συμβεί με το ποια ομάδα θα προκριθεί. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα από τα Ν. Φερόε θα πάρει το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο, σε μια περίπτωση ανάλογη με αυτή της Λινφιλντ.

Η UEFA ακύρωσε τον αγώνα πέντε λεπτά πριν την έναρξη και πλέον αναμένεται η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Το πιθανότερο είναι ότι θα κινηθεί βάσει του νέου κανονιστικού πλαισίου, στο οποίο προβλέπεται να χάνει μια ομάδα τον αγώνα στα χαρτιά αν δεν μπορεί να παρουσιάσει τουλάχιστον 13 ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού. Κάτι αντίστοιχο συνέβη στο παιχνίδι της Λίνφιλντ με την Ντρίτα, με την ομάδα από τη Β. Ιρλανδία να παίρνει τη νίκη-πρόκριση άνευ αγώνα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας πως οι παίκτες που βρέθηκαν στα Ν. Φερόε θα επιστρέψουν σήμερα (21/8) στη Σλοβακία. Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Κμότρικ η ομάδα εκπλήρωσε όλα όσα απαιτούνται από το πρωτόκολλο της UEFA και είχε αρκετούς παίκτες με αρνητικά τεστ για να παίξουν:

Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να γίνει ο αγώνας. Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η UEFA έχει ακυρώσει τον αγώνα, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα συμβεί στη συνέχεια. Περιμένουμε περαιτέρω βήματα από την UEFA, η οποία θα μας ενημερώσει τις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής, ο αγώνας έχει ακυρωθεί επίσημα, δεν έχει κριθεί. Θα θέλαμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι έχουμε εκπληρώσει όλα όσα απαιτούνται από το πρωτόκολλο UEFA και είχαμε αρκετούς παίκτες με αρνητικά τεστ έτοιμα να παίξουν τον αγώνα. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί περαιτέρω η κατάσταση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.