Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Μαρινάκης έκανε χειραψία με όλη την ομάδα της Νότιγχαμ την Παρασκευή»

«Ο Μαρινάκης έκανε χειραψία με όλη την ομάδα της Νότιγχαμ την Παρασκευή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2020 15:00
Η είδηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί με κορωνοϊό έχει προκαλέσει συναγερμό και στις τάξεις της Νότιγχαμ, με το δημοσιογράφο της Telegraph, Ματ Λο να αποκαλύπτει πως ο ισχυρός άνδρας της αγγλικής ομάδας έκανε χειραψία με όλη την ομάδα το βράδυ της Παρασκευής (6/2).

Με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό ότι έχει προσβληθεί από τον κωρονοϊό, τονίζοντας ότι νιώθει καλά και ότι ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο στην Αγγλία και ειδικά μετά την αποκάλυψη του δημοσιογράφου της Telegraph, Ματ Λο πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε χειραψία με όλους τους παίκτες της αγγλικής ομάδας το βράδυ της Παρασκευής (6/2), όπου οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν την Μίλγουολ.

Την ίδια ώρα στου Ρέντη αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, τεχνικό staff αλλά και υπαλλήλου των εγκαταστάσεων! Να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι», την τελευταία φορά, που ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ήταν στα αποδυτήρια του αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο όπου όλοι μαζί πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.