Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν, «καθάρισε» με Μπόατεγκ η Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν, «καθάρισε» με Μπόατεγκ η Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2013 19:28
Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε με 2-0 του Ανόβερο και πλέον περιμένει απώλεια βαθμών της Ντόρτμουντ για να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Νίκη με Μπόατεγκ η Σάλκε.

Οι Βαυαροί άφησαν πίσω τους τη γκέλα της περασμένης αγωνιστικής με τη Φράιμπουργκ (1-1), επικρατώντας με 2-0 του Ανόβερο στην «Άλιανζ Αρίνα».

Η ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη βρήκε την λύση για να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων, με τον Μάντζουκιτς να ανοίγει το σκορ στο 51’, ενώ στο 64’ ο Ριμπερί «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του με το τελικό 2-0.

Νίκη με Μπόατεγκ η Σάλκε, εντυπωσιακό «διπλό» για Άιντραχτ


Μπουντεσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν, «καθάρισε» με Μπόατεγκ η Σάλκε
Άνοιξε λογαριασμό στην Μπουντσελίγκα ο Κέβιν Πρινς Μπόατεγκ ο οποίος σκόραρε στο 34ο λεπτό στην έδρα της Μάιντζ και χάρισε τη νίκη στην Σάλκε με 1-0.

Από την άλλη, εντυπωσιακή νίκη για την Άιντραχτ η οποία κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να απογοητεύουν στο πρωτάθλημα.

Τέλος, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 3-1 της Βόλφσμπουργκ, με τον Κίσλινγκ να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Φράιμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.