Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Τότεναμ, «πέταξε» ξανά βαθμούς η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Τότεναμ, «πέταξε» ξανά βαθμούς η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2013 19:15
Με τον Οζίλ να βγάζει ασίστ στο ντεμπούτο του και τον Ράμσεϊ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-1 της Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» και πανηγύρισε την 3η της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ, πέταξε ξανά βαθμούς η Μάντσεστερ Σίτι.

Νέα νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ για την Άρσεναλ η οποία έχοντας βασικό στη σύνθεση της τον Μεσούτ Οζίλ, έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Σάντερλαντ χάρη στο τελικό 3-1.

Ο νεοαποκτηθέντας γερμανός χαφ χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να σημειώσει την πρώτη του ασίστ ως παίκτης των «κανονιέρηδων», καθώς «έφτιαξε» το γκολ στον Ζιρού, με τον Γάλλο φορ να νικάει τον Γουέστγουντ και να σκοράρει για 4ο σερί παιχνίδι.

Η Σάντερλαντ έχοντας βασικό στη σύνθεση της τον Χάρη Μαυρία (αντικαταστάθηκε στο 71' από τον Μπρίνι), κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Γκάρντνερ στο 48’, ωστόσο ο Ράμσεϊ με δύο γκολ στο 67’ και στο 76’, χάρισε τη νίκη στην Άρσεναλ και άφησε τους γηπεδούχους στον… πάτο της βαθμολογίας με μόλις 1 βαθμό.

Νίκη με Σίγκουρντσον και Έρικσεν για Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Τότεναμ, «πέταξε» ξανά βαθμούς η Σίτι
Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ η οποία έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Σίγκουρντσον και Έρικσεν, επικράτησε με 2-0 της Νόριτς στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Οι «πετεινοί» άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Έρικσεν ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας να βγάζει ασίστ στον Σίγκουρντσον ο οποίος έκανε το 1-0.

Μάλιστα ο Ολλανδός χαφ συμμετείχε και στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ καθώς έδωσε στον Παουλίνιο και αυτός με γύρισμα «έστρωσε» στον Ισλανδό άσο ο οποίος με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Νέα απώλεια για Μάντσεστερ Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Άρσεναλ, Τότεναμ, «πέταξε» ξανά βαθμούς η Σίτι
Συνεχίζει να προβληματίζει η Μάντσεστερ Σίτι η οποία πέταξε ξανά βαθμούς στο «Μπριτάνια» της Στόουκ, μένοντας στο 0-0.

Μάλιστα εάν κάποια ομάδα θα έπρεπε να πάρει τη νίκη αυτή θα ήταν η Στόουκ, καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ και ίσως αδικούνται με το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Σίτι δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Μπέγκοβιτς, με τον Πελεγρκίνι να αποχωρεί προβληματισμένος για τα αποδυτήρια.

Στα άλλα παιχνίδια, η Νιούκαστλ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στην έδρα της Άστον Βίλα, η Γουέστ Μπρομ «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας στο «Κρέιβεν Κότατζ» της Φούλαμ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις, ενώ με το ίδιο σκορ ήρθαν ισόπαλες Χαλ και Κάρντιφ στο «KC Στέντιουμ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.