Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Αναστασίου από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Αναστασίου από τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2019 16:06
Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί ο Γιάννης Αναστασίου, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν την κοινή λύση της συνεργασίας τους.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστή η αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τους Περιστεριώτες. Μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναλύθηκαν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τον Ατρόμητο το καλοκαίρι αντικαθιστώντας τον Νταμίρ Κάναντι και αφήνει την ομάδα στην 10η θέση της Σούπερ Λιγκ με τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Στην Ευρώπη οι Περιστεριώτες υπό τις οδηγίες του απέκλεισαν την Ντουναίσκα Στρέντα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στον 3ο προκριματικό έμειναν εκτός από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ρόλο υπηρεσιακού διδύμου θα αναλάβουν οι Γιώργος Κορακάκης και Σωκράτης Οφρυδόπουλος οι οποίοι αναμένεται να οδηγήσουν την ομάδα στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.