Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέντες: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, θα ξεπεράσει τα γκολ του Πελέ»

Μέντες: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, θα ξεπεράσει τα γκολ του Πελέ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/10/2019 14:07
Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντ,Ζορζέ Μέντες, σε δηλώσεις που έκανε στη ιταλική "Tuttosport" χαρακτήρισε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ως τον καλύτερο όλων των εποχών, ενώ προέβλεψε ότι θα ξεπεράσει τα 768 γκολ του Πελέ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Εθνικη Ουκρανίας έφτασε αισίως τα 400 σε όλη την καριέρα του ενώ συνεχίζει να δείχνει ασταμάτητος.

Όπως ήταν λογικό για ακόμη μία φορά προκάλεσε τον θαυμασμό όλου του κόσμου, με τον ατζέντη του Ζορζέ Μέντες να τον χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο όλων των εποχών.

«Τα νούμερα δεν λένε ψέμματα και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο ο Κριστιάνο καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών,με διαφορά από τον δεύτερο και αυτό χάρη σε όσα έχει πετύχει με όσες ομάδες έχει αγωνιστεί, είτε αυτές ήταν στην Αγγλία, στη Ισπανία ή τώρα στην Ιταλία. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Εθνική Πορτογαλίας έχει αγωνιστεί σε τρεις τελικούς και έχει κερδίσει τους δύο.

Έφτασε το αξιοθαύμαστο κατόρθωμα των 700 γκολ αλλά δεν έχω αμφιβολία ότι θα ξεπεράσει τον Πελέ σαν κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών και αυτό θα συμβεί με τη φανέλα της Γιουβέντους. Έτσι και αλλιώς ο αριθμός των 68 τερμάτων που του λείπουν δεν είναι μεγάλος για έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο»
, τόνισε ο Μέντες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.