Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Άρης διέλυσε τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ο Άρης διέλυσε τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2019 23:36
Ο Άρης διέλυσε με 4-0 τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πήρε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ. Πρωταγωνιστής ο Φετφατζίδης με γκολ και δύο ασίστ, αποκαρδιωτικοί οι «πράσινοι» του Δώνη που παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Μαγική βραδιά για τον Άρη! Οι Θεσσαλονικείς, με τον υπηρεσιακό Τερζή στον πάγκο τους, ισοπέδωσαν με 4-0 τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη και πήραν την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» γνώρισαν μια ντροπιαστική ήττα που αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις, καθώς τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Όλα αυτά μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν ψηλά και δεν επέτρεπαν στον Παναθηναϊκό να κυκλοφορεί καλά τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μην απειληθούν στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μια προβολή του Μακέντα στο 41’. Το 1-0 ήρθε στο 20’ όταν μετά από ακατανόητο γύρισμα του Ζαχίντ, ο Φετφατζίδης είπε… ευχαριστώ και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν και είχαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 44’. Ο Βέλεθ βγήκε στην αντεπίθεση από ωραία κάθετη πάσα του Φετφατζίδη και με εύστοχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Τα λάθη του Παναθηναϊκού συνεχίζονταν καθώς στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) ο Φετφατζίδης έβγαλε μόνο του τον Ντιγκινί και αυτός σκόραρε ανενόχλητος για το 3-0. Το… κερασάκι έβαλε στο 64’ ο Ιντέγε, ο οποίος με ωραία προσποίηση και δυνατό σουτ, νίκησε τον Διούδη και «έγραψε» το 4-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στο 83’ ο Περέα βρήκε δίχτυα για τους «πράσινους» αλλά ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και ακύρωσε το γκολ για αγκωνιά του Μακέντα στον Σάσα νωρίτερα στη φάση. Αυτή ήταν η πιο ευρεία νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στην ιστορία του.

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πραγματοποίησε αποκαρδιωτική εμφάνιση και γνώρισε τη δεύτερη πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.