Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μεταγραφές έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ!

Οι μεταγραφές έκαναν τη διαφορά για την ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2013 00:27
Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, η ΑΕΚ επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Καλλιθέας με 2-1, χάρη στα τέρματα των νεοαποκτηθέντων Ντακόλ και Πλατέλλα.

Η ΑΕΚ έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και με τους νεοαποκτηθέντες Πλατέλλα Ντακόλ και να κάνουν αμέσως τη διαφορά, κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων απέναντι στη Καλλιθέα μέσα σε ένα δίλεπτό, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 15’ με δυνατό σουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Ντακόλ διαμόρφωσε το 2-0 με πλασέ.

Μάλιστα στο 27’, ο Ράμα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0, καθώς βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσούλη, ωστόσο δεν κατάφερε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, με την «Ένωση» να παρουσιάζει ξανά αμυντικά προβλήματα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Καλλιθέα, με τον Λούκας να μειώνει σε 2-1 στο 63’ για το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Καλαμιώτης, Σταύρου, Φαγέ, Ατματζίδης (76' Ντιέγκο), Πίκολο (80' Δημητρίου), Χαϊκάλης (46' Κατσικογιάννης), Λούκας, Φαμπρίτσιο

ΑΕΚ: Βούρας (49’ Καραγκιολίδης), Πεταυράκης (57’ Τσουμάγκας), Σταθάκης, Τσούπρος, Γεωργέας (73’ Αργυρίου), Κορδέρο, Ανάκογλου (78’ Παληαρούτας), Πλατέλλας (73’ Γροντής), Ντακόλ (78’ Παυλής), Ράμα (57’ Πόποβιτς), Μπρέσεβιτς (51’ Καζβιρόπουλος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.