Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Διέρρευσε» η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ(pic)

«Διέρρευσε» η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ(pic)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/6/2019 13:20
Μια εικόνα που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται ότι δείχνει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, παρόλο που η κλήρωση του πρωταθλήματος γίνεται αύριο.

Η εγκυρότητα φυσικά της εικόνας και του προγράμματος δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από κάπου και το μόνο που μένει είναι να περιμένουν όλοι ακόμη μία μέρα για να δουν αν όντως μία τέτοια "διαρροή" μπορεί να είναι αληθινή. Οι διαρροές πάντως στα social media σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συχνές και σχεδόν πάντα και λανθασμένες. Η λίστα του προγράμματος κρατείται μυστική και ούτε οι δημοσιογράφοι ή οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν γνωρίζουν κάτι μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

Επίσης είναι πολύ πιθανό το πρώτο παιχνίδι της σεζόν να λάβει χώρα την Παρασκευή 9 Αυγούστου για τηλεοπτικούς λόγους κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ενώ σύμφωνα με τη διαρροή η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 10 Αυγούστου ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Νόριτς.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει πάντως η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουλβς στις 12 Αυγούστου και η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Λίβερπουλ επίσης εκτός τη Μπέρνλι. Η Τσέλσι ταξιδεύει στο Σαουθάμπτον ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μπράιτον.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.