Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Εθνική Βραζιλίας: «Έχασε» το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ, νέος αρχηγός ο Ντάνι Άλβες

Εθνική Βραζιλίας: «Έχασε» το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ, νέος αρχηγός ο Ντάνι Άλβες

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
28/5/2019 13:54
Ο Ντάνι Άλβες θα είναι ο νέος αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα, αντικαθιστώντας τον Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο δεξιός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν θα φορέσει το περιβραχιόνιο και στα δύο φιλικά με το Κατάρ και την Ονδούρα που θα προηγηθούν της διοργάνωσης.

«Ο Ντάνιελ Άλβες θα είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας στα φιλικά παιχνίδια εναντίον του Κατάρ και της Ονδούρας και στο Κόπα Αμέρικα 2019. Η απόφαση μεταφέρθηκε από τον προπονητή Τίτε στον Νεϊμάρ το Σάββατο. Μετά την προπόνηση της Κυριακής ο Τίτε μίλησε και στον Ντάνι Άλβες για να τον ενημερώσει για την επιλογή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για πιέσεις που δέχτηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός να αντικαταστήσει τον πρώην πλέον αρχηγό του λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του. Ο Νεϊμάρ έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές από τη γαλλική ομοσπονδία επειδή επιτέθηκε σε φίλαθλο μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.