Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβες» Μελισσανίδη: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, όποιος θέλει ας φύγει φέρνοντας πρόταση»

«Βόμβες» Μελισσανίδη: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, όποιος θέλει ας φύγει φέρνοντας πρόταση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2019 16:36
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες, προαναγγέλλοντας μεγάλες αλλαγές. «Προσπαθήσατε, αλλά ίσως να μην μπορείτε παραπάνω, όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση», είπε στους ποδοσφαιριστές.

Μετά από δύο ημέρες σιωπής, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μίλησε στους ποδοσφαιριστές, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, και τους ενημέρωσε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Δεν έθεσε, πάντως, θέμα Χιμένεθ, ενώ συνομίλησε και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες:

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να μείνει ως αργά κάνοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.