Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αζάρ: «Η διοίκηση ξέρει την απόφαση μου»

Αζάρ: «Η διοίκηση ξέρει την απόφαση μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2019 16:36
Ο Εντέν Αζάρ αποκάλυψε πως έχει πάρει την τελική του απόφασή αναφορικά με το μέλλον του και έριξε το… μπαλάκι στη διοίκηση της Τσέλσι.

Όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος αστέρας έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε πως γνωστοποίησε την απόφαση του στη διοίκηση της Τσέλσι:

«Έχω πάρει την απόφασή μου, έχω ενημερώσει την ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες και περιμένω κι εγώ. Ιδανικά θα ήθελα να έχει λυθεί όλο το ζήτημα νωρίτερα, αλλά περιμένω, όπως κι εσείς. Όταν είμαι στο γήπεδο προσπαθώ να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας μου», ανέφερε ο 28χρονος κατά την παραλαβή του βραβείου του καλύτερου playmaker του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η αγγλική Standard, ο Αζάρ ανακοίνωσε στη διοίκηση την επιθυμία του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «μπλε», το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο άσος της Τσέλσι έχει ήδη συνομιλήσει με τους Κουρτουά, Μπενζεμά και Βαράν για τις συνθήκες στη Μαδρίτη και ποιο είναι το καλύτερο σχολείο για να γράψει τα παιδιά του.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι μετά το τέλος του ματς με την Λέστερ άφησε να εννοηθεί ότι ο Βέλγος έχει αποφασίσει να αποχαιρετίσει τους μπλε: «Ο Αζάρ είναι ένας σπουδαίος παίκτης για το κλαμπ. Πρέπει να αποδεχθούμε την απόφασή του», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Η γαλλική L'Equipe υποστηρίζει πως η Ρεάλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του μετά το φινάλε του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ (29/5) έναντι 100 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως οι δύο ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.