Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε εκδίκηση η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2019 17:48
Εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τότεναμ. Οι «πολίτες» δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους αλλά πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Έτιχαντ» και προσπέρασαν ξανά την Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ στο «Έτιχαντ» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή με +2 από την Λίβερπουλ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ακριβώς όπως εκείνο της Τετάρτης, με γκολ των γηπεδούχων στο 5ο λεπτό. Ο Μπερνάρντο Σίλβα βρήκε με σέντρα τον Αγουέρο, αυτός έδωσε με το κεφάλι στον Φόντεν και ο τελευταίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που έχασε με τραυματισμό τον Ντε Μπρόινε ενώ χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Έντερσον στα τετ-α-τετ με Έρικσεν (14’) και Σον (44’) για να πάει με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Η Τότεναμ δεν ήταν το ίδιο απειλητική στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά στο 59’ είχε έντονα παράπονα για πέναλτι που δεν της δόθηκε σε χέρι του Γουόκερ. Η Σίτι είχε τεράστια ευκαιρία με τον Στέρλινγκ στο 72’ για το 2-0 και στο τελευταίο τέταρτο αγχώθηκε αρκετά. Οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τη μεγάλη φάση και το 1-0 υπέρ της Σίτι έμεινε ως το φινάλε


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.