Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Σισοκό έφυγε στα αποδυτήρια και πίστευε ότι προκρίθηκε η Σίτι!

Ο Σισοκό έφυγε στα αποδυτήρια και πίστευε ότι προκρίθηκε η Σίτι!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/4/2019 13:27
Ένα ιδιαίτερο περιστατικό περιέγραψε ο Μούσα Σισοκό μετά το τέλος του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γάλλος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο 41' του παιχνιδιού, με τον αντικαταστάτη του βέβαια Γιορέντε να σκοράρει το "χρυσό" γκολ, και αναγκάστηκε να δει το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τον πάγκο. Μόλις είδε στο 95' τον Ραχίμ Στέρλινγκ να ευστοχεί μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ, έφυγε απογοητευμένος για τα αποδυτήρια, χωρίς να δώσει σημασία σε κανέναν.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην Equipe, στη συνέχεια ήρθε ένα μέλος του τεχνικού τιμ μέσα, του εξήγησε την κατάσταση και φυσικά ο Σισοκό γύρισε περιχαρής στον αγωνιστικό χώρο για τους πανηγυρισμούς.

«Ήμουν στον πάγκο, είδα το 5-3 και ήμουν σε τέτοια κατάσταση που έφυγα κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Ήμουν μόνος και δεν υπήρχαν τηλεοράσεις. Στο μυαλό μου είχαμε αποκλειστεί.Μετά ήρθε ένα μέλος της ομάδας και μου φώναξε ότι τα καταφέραμε. Αναρωτήθηκα, πώς. Μου είπε τι έγινε, φόρεσα μια μπλούζα, αγνόησα τον τραυματισμό μου και βγήκα έξω να μην χάσω την ιστορική στιγμή». δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος στη γαλλικη εφημερίδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.