Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Εφέσεων απάλλαξε ΟΦΗ και Αιγινιακό!

Η Εφέσεων απάλλαξε ΟΦΗ και Αιγινιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2019 20:01
Αθωωτική ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αιγινιακός της σεζόν 2016/17, με τις δύο ομάδες να δικαιώνονται και τους Κρητικούς να παραμένουν στη Super League.

Ανατροπή της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης σχετικά με τον αγώνα του ΌΦΗ με τον Αιγινιακό (6-0), που είχε διεξαχθεί τη σεζόν 2016/17 για την Football League, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι αθωώθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε κρίνει ένοχη την ομάδα του Ηρακλείου για χειραγώγηση του ματς με την αντίστοιχη της Πιερίας και είχε ανακοινώσει τον υποβιβασμό των δυο κατά μια κατηγορία. Παράλληλα, από τις δύο ομάδες είχαν αφαιρεθεί 6 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα αλλά και πρόστιμο 300.000 ευρώ

Επίσης στον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο είχε επιβληθεί πρόστιμο 60.000 ευρώ και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής, αλλά και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής. Η ίδια τιμωρία είχε επιβληθεί για τον πρόεδρο του Αιγινιακό, κ. Νώπα.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές Λιόλιο, Τόλιο και Γιαζιτζόγλου είχε επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα δέκα χρόνια και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Τέλος, στον κ. Μαχαιρίδη επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής.

Όλοι οι παραπάνω κρίθηκαν αθώοι από την Επιτροπή Εφέσεων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ Αιγινιακός, Τσάλος, Νώπας, Μαχαιρίδης, Βασ. Λιόλιος, Αθ. Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, δεν τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα των συγκεκριμένων άρθρων του κώδικα δεοντολογίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.