Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεράστιος Άγιαξ, έστειλε σπίτι της (και) την Γιουβέντους!

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεράστιος Άγιαξ, έστειλε σπίτι της (και) την Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2019 00:03
Ο Άγιαξ με ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση, κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γιουβέντους στο Τορίνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνοντας στο καναβάτσο την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το έκανε ξανά! Μετά την πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Ρεάλ, ο Άγιαξ έστειλε σπίτι της και την Γιουβέντους, δείχνοντας πως δεν καταλαβαίνει από έδρες και σκορ πρώτου αγώνα! Τα τρομερά μωρά του Χαγκ έκαναν πάρτι στο Τορίνο και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά με φοβερή ανατροπή 2-1!

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Άγιαξ, αφού η Γιουβέντους πίεζε ψηλά τον «Αίαντα» και δεν του επέτρεπε να κρατήσει μπάλα. Στο 11’ οι Ολλανδοί έχασαν με τραυματισμό τον Μαζραουί και στο 28’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μετά από κόρνερ του Πιάνιτς, ο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και άνοιξε το σκορ

Ο Άγιαξ αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 34’. Ο Ζιγιέχ επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Φαν Ντε Μπέεκ ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος άνηκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους, που πίεσαν ασφυχτικά για την ανατροπή. Ο Σέζνι κράτησε όρθια την Γιουβέντους σε δύο περιπτώσεις αλλά στο 68’ ο Ντε Λιχτ κέρδισε δυο αμυντικούς στον άερα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού η Γιουβέντους δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και μάλιστα κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις με 3ο γκολ. Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και πήρε μια πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 21 χρόνια. Στα ημιτελικά θα βρει απέναντι του μια εκ των Τότεναμ ή Μάντσεστερ Σίτι

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (64' Ζοάο Κανσέλο), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο, Εμρέ Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (80' Μπεντανκούρ), Ρονάλντο, Ντιμπάλα (46' Κεν).

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Μαζραουί (11' Σινγκράβεν) (82' Μαγκαλάν), Ντε Λιχτ, Φέλτμαν, Μπλιντ, Σένε, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντε Μπέεκ, Νέρες, Ζίγιεχ (88' Χούντελαρ), Τάντιτς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.