Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Κομπανί

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Κομπανί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2013 15:16
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα θα μείνει ο Βινσέν Κομπανί όπως διαπιστώθηκε ύστερα από τις νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε . Λιγοστεύουν οι λύσεις στην άμυνα για Πελεγκρίνι.

Ο Βέλγος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε στη νίκη της ομάδας του (4-0) επί της Νιούκαστλ την Δευτέρας και όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα μείνει εκτός πλάνων για περίπου έναν μήνα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν πως θα λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες, ωστόσο οι νέες εξετάσεις έδειξαν πως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος στα… πιτ για τον Κομπανί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22 Σεπτεμβρίου!

Μάλιστα, τα προβλήματα στους αμυντικούς… περισσεύουν στον Μανουέλ Πελεγκρίνι καθώς νοκ-άουτ βρίσκεται και ο Μικα Ρίτσαρντς, κάτι που ίσως αναγκάσει τον Χιλιανό τεχνικό να δώσει φανέλα βασικού στον Ματέγια Νάστασιτς, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο, ωστόσο βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.