Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2019 19:25
Λίγες μέρες μετά από τη συντριβή από τη Λίβερπουλ, η Άρσεναλ επικράτησε με 4-1 της Φούλαμ στο «Έμιρειτς» και μπήκε με το δεξί στο 2019.

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το νέο έτος η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν με 4-1 την Φούλαμ του Κλαούντιο Ρανιέρι στο «Έμιρειτς» και μείωσαν προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την 4η Τσέλσι.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε πιο δυνατά στο ματς αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Φούλαμ ανέβασε ρυθμό και είχε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με τον Σεσενιόν (15’, 23’) για να ανοίξει το σκορ. Η Άρσεναλ κράτησε το μηδέν και στο 25’ πήρε το προβάδισμα με τον Τσάκα, ο οποίος σκόραρε από κοντά ύστερα από σέντρα του Ιβόμπι.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους «κανονιέρηδες», που στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Οι παίκτες του Έμερι έκρυψαν τη μπάλα με συνεχόμενες πάσες και ο Λακαζέτ την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 57’ ο Γάλλος φορ είχε χαμένο τετ-α-τετ για να «καθαρίσει» το ματς και στο 69’ η Φούλαμ μείωσε σε 2-1 με εύστοχο τετ-α-τετ του Καμαρά. Στο 75’ ο Έμερι αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο για την επιλογή του να ρίξει στο ματς τον Ράμσεϊ αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Ουαλός βρήκε δίχτυα μετά το δοκάρι του Ομπαμεγιάνγκ «γράφοντας» το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83’ ο Ομπαμεγιάνγκ ύστερα από ασίστ του Παπασταθόπουλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.