Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Εργοτέλη ο... Πελέ

Στον Εργοτέλη ο... Πελέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 16:10
Την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Πελέ ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια ο Εργοτέλης.

Ο 26χρονος μέσος ο οποίος στην καριέρα του έχει βρεθεί σε ομάδες όπως η Ίντερ και η Πόρτο και την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην τούρκικη Εσκισεχίρσπορ, ανήκει πλέον στο ρόστερ του Εργοτέλη, με τους νεοφώτιστους της Σούπερ Λιγκ να ανακοινώνουν την απόκτηση του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Πορτογάλος άσος ο οποίος ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Πορτογαλίας, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας πως είναι έτοιμος να προσφέρει πολλά στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Vitor Hugo Gomes Passos (Pele).

O Σύλλογός μας κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία συμφωνία ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ με την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου με το σπουδαίου βιογραφικό και τις συνεργασίες με προπονητές και συμπαίκτες παγκοσμίου επιπέδου.
Ο Πελέ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη Ίντερ (2007-2008), στην Πόρτο και στη Βαγιαδολίδ και έχει καταγράψει πλήθος συμμετοχών με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Σήμερα το μεσημέρι, ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος συνοδευόμενος από την εκπρόσωπό του βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, το Μαρτινέγκο. Το απόγευμα (18:00) θα δώσει το "παρών" στην προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Έπειτα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών της μεταγραφής του ο 26χρονος μέσος, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στον Εργοτέλη και να φτάσουμε ψηλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.