Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστική αναβολή: Κυριακή στις 22:00 το Ρίβερ-Μπόκα

Οριστική αναβολή: Κυριακή στις 22:00 το Ρίβερ-Μπόκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2018 00:35
Αναβλήθηκε ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς ύστερα από την επίθεση των οπαδών στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς. Την Κυριακή (25/11) στις 22:00 το παιχνίδι.

Παρά τις πιέσεις των Conmebol και FIFA, εν τέλει πρυτάνευσε η λογική και ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς αναβλήθηκε για την Κυριακή, 22:00 ώρα Ελλάδας.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μετά την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό πέντε ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το παιχνίδι από τις 22:00 μετατέθηκε για τις 00:15, ωστόσο οι παίκτες της Μπόκα αρνήθηκαν να βγουν για ζέσταμα. Η Ρίβερ Πλέιτ συναινούσε στην αναβολή του τελικού, αλλά η Conmebol και η FIFA πίεζαν να γίνει κανονικά εξαιτίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αφού διαφώνησαν και άλλαξαν την ώρα διεξαγωγής τρεις φορές, ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάντρο Ροδρίγες έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Η μία γιατί δεν υπήρχαν οι συνθήκες και η άλλη γιατί δεν ήθελε να παίξει έτσι. Πρόκειται για μια συμφωνία κυρίων»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.