Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2018: Χέρι-χέρι στους «16» Γαλλία και Δανία

Μουντιάλ 2018: Χέρι-χέρι στους «16» Γαλλία και Δανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2018 19:03
Γαλλία και Δανία παρουσίασαν κακό θέαμα στην Μόσχα, έμειναν στο 0-0 που βόλευε και τις δύο και προκρίθηκαν στους «16», με τους «τρικολόρ» να εξασφαλίζουν την πρωτιά του ομίλου. Αποδοκιμασίες στο φινάλε.

Το πρώτο 0-0 στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι γεγονός. Μετά από 37 σερί παιχνίδι χωρίς «λευκή» ισοπαλία (ρεκόρ), Γαλλία και Δανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στη Μόσχα και αμφότερες θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ. Οι «τρικολόρ», που παρατάχθηκαν με αλλαγές, εξασφάλισαν την πρωτιά του ομίλου ενώ οι Σκανδιναβοί θα παίξουν –εκτός απροόπτου- με την Κροατία.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να μην έδειξαν ποτέ διάθεση να ανεβάσουν στροφές. Η Γαλλία περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή και η πρώτη της ευκαιρία ήρθε στο 15’ με ένα σουτ του Ζιρού, το οποίο «έβγαλε» ο Σμάιχελ. Από την πλευρά της η Δανία ήταν καλά στημένη και δεν άφηνε χώρους στους «τρικολόρ», με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Δύο δυνατά σουτ του Έρικσεν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Δανοί, που παρά το γεγονός ότι χρειάζονταν νίκη για να διεκδικήσουν την πρωτιά, ήταν προσηλωμένοι στο αμυντικό τους παιχνίδι. Η Γαλλία, με την είσοδο των Φεκίρ και Εμπαπέ έγιναν πιο κινητικοί, ωστόσο δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Σμάιχελ.

Το 0-0 έμεινε φυσιολογικά ως το φινάλε και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ, με τον κόσμο στις εξέδρες να αποδοκιμάζει τους παίκτες με το σφύριγμα της λήξης.

Δανία (Αγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Κιάερ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι (90΄+3' Λέραγκερ), Έρικσεν, Μπρέιθγουεϊτ, Μ. Γιόργκενσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ Λάρσεν, Κορνέλιους (75΄ Ντόλμπεργκ), Σίστο (60΄ Φίσερ).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μανταντά, Κιμπέμπε, Βαράν, Γκριεζμάν (68΄ Φεκίρ), Λεμάρ, Ζιρού, Ντεμπελέ (78΄ Μπαπέ), Καντέ, Ενζονζί, Σιντιμπέ, Χερναντές (50΄ Μεντί).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.