Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου για να μην παίξει ο Ηρακλής στα playoffs ανόδου

Ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου για να μην παίξει ο Ηρακλής στα playoffs ανόδου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2018 16:15
Ο Άρης Παλαιοχωρίου κατέθεσε ένσταση κατά της συμμετοχής του Ηρακλή στα πλει-οφ ανόδου στη Football League. Τι δήλωσε ο πρόεδρος του «Γηραιού».

Το σωματείο του Άρη Παλαιοχωρίου που τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, κατέθεσε ένσταση σε βάρος του Ηρακλή και ζητάει να μην παίξει ο «Γηραιός» στα πλέι οφ ανόδου στην Football League!

Ο σύλλογος της Χαλκιδικής ζητάει να αγωνιστεί εκείνος στα πλέι οφ και επικαλούμενος τον ΚΑΠ, αιτείται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ να μην δεχτεί τον Ηρακλή και να τον αποκλείσει!

Σύμφωνα με την ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου, που επικαλείται το άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ, από την στιγμή που πέρυσι ο Ηρακλής αποφάσισε να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και όχι στο τοπικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να περιμένει άλλη μία χρονιά για να έχει δικαίωμα ανόδου και όχι να ανέβει με την πρώτη.

Το επίμαχο άρθρο αναφέρει:

"Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά.

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας".

Πρόεδρος Ηρακλή: «Δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα»


Ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου για να μην παίξει ο Ηρακλής στα playoffs ανόδου
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδη, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν όλα κυλήσουν βάσει νομιμότητας και ηθικής όσο υπάρχουν αυτά τα πράγματα σε αυτήν την κατηγορία, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα. Δεν υπάρχει ένσταση αυτήν την στιγμή.

Έχουμε το παράβολο των 3.550 ευρώ και συμμετείχαμε κανονικά στη Football League. Υπάρχουν και τα πρόστιμα που έχουν νομίμως οριστεί επειδή δεν συμμετείχαμε στους αγώνες του Κυπέλλου. Υποβιβαστήκαμε παρανόμως από την Α’ εθνική και δεν παίξαμε στα πρώτα παιχνίδια οπότε της Football League.

Έτσι πέσαμε στη Γ’ εθνική. Δεν υπόκειται στο γεγονός πως πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι. Για μια φορά επιτέλους, ας σταματήσει να ενοχλεί ο Ηρακλής. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο Ηρακλής φυσικά. Ας ασχοληθούν με τους υπόλοιπους που ξεφτιλίζουν καθημερινά το ελληνικό πρωτάθλημα και ας μας αφήσουν ήσυχους. Κανενός η γραμμή δεν θα περάσει, πετύχαμε κάτι μέσα στο χορτάρι δεν θα μας αφήσουν να το χάσουμε. Φτάνει πια με τον Ηρακλή, ακόμη και στην Γ’ ενοχλούμε!
».

Για το δικαίωμα να προβιβαστεί στην Football League και ποιος το ορίζει αυτό: «Σήμερα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ηρακλή, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν σέβονται τον κόπο των αθλητών και θα μας βρούνε απέναντι τους, με όποιον τρόπο πρέπει, όπως πρέπει θα προασπίσουμε τα δικαιώματα μας. Ο Ηρακλής να μπει στα μπαράζ και να ανέβουμε,. Το μεγάλο πρόβλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ακούει στο όνομα Ηρακλής. Πρέπει όλη η οικογένεια του Ηρακλή να ενωθεί για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.