Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Με ανατροπή ΌΦΗ και Άρης (vid)

Football League: Με ανατροπή ΌΦΗ και Άρης (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2018 20:09
Ο ΌΦΗ βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 3’ απέναντι στον Εργοτέλη, ωστόσο έκανε τη μεγάλη ανατροπή (4-2) και παρέμεινε στην κορυφή της Football League μαζί με τον Άρη, ο οποίος κέρδισε με ανατροπή (3-2) τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο ΌΦΗ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Ηρακλείου, επικρατώντας με 4-2 του Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον… ύπνο τον ΌΦΗ παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 3ο λεπτό (!) χάρη σε γκολ των Κάιπερς (2’) και Σταματάκου (3’). Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και με δύο γκολ του άλλοτε παίκτη του Εργοτέλη, Κουτσιανικολή (5’, 18’) έφεραν άμεσα το σκορ στα ίσια.

Στο 41’ ο Κάιπερς αστόχησε σε τετ-α-τετ, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ τον Εργοτέλη και στο 52’ ο ΌΦΗ έφερε… τούμπα το ματς με ωραίο πλασέ του Ντίνα. Το τελικό 4-2 γράφτηκε στο 72' με εύστοχο πλασέ του Λεάλ ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Εργοτέλης έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βογιατζή. Με τη νίκη ο ΌΦΗ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Εργοτέλης παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με ανατροπή και ο Άρης


Football League: Με ανατροπή ΌΦΗ και Άρης (vid)
Στο άλλο ματς, ο Άρης κέρδισε με ανατροπή (3-2) τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Περιβόλια και διατηρήθηκε στην κορυφή της Football League.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό, όταν από εκτέλεση φάουλ του Βρεττού και ασθενή απόκρουση του Δεληζήση, ο Λέο επιχείρησε γυριστό σουτ και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έκανε κακή εκτίμηση.

Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση και… εντυπωσιακή, αφού στο 25’ ο Διαμαντόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Ο επιθετικός των «κίτρινων» ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 43’ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης έψαξε ένα τρίτο γκολ για να «κλειδώσει» το ματς, όμως στο 62’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια στην άμυνα των Θεσσαλονικιών και ισοφάρισαν σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λέο. Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό και ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν πιο επικίνδυνος, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Τελικά ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 85’ χάρη σε κοντινή κεφαλιά του αφύλαχτου Πασά έπειτα από σέντρα του Ντούνη.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.